Saturday, May 29, 2010

my birthday present...

actually burfday aku dah berlalu begitu lama... saja nak tayang hadiah kat sini untuk tunjukkan betapa appreciate nya aku dapat hadiah daripada anda, anda dan anda.... sekecil mana pun nilai hadiah itu tapi ianya sangat bermakna buat aku...thanks lot...



sama cam yang tercatat pada cover ni... adiah ni daripada sahabat karib aku cik siti khadijah bt ismail... "moga umur yang ada ini juga boleh menjadikan persahabatan kita seindah ukhuwah Rasulullah s.a.w. dan Saidina Abu Bakar yang melafazkan janji persahabatan bukan hanya untuk dunia tapi sehingga berteman di syurga" (ini ayat yang ada tercatat kat kad colour pink tu) ameen...=)


this from cik shazwani bt ahmad shufni... handbag from china... toce!!!hehe... semangat dia nak bagi kat aku... sampai berpusing-pusing dalam spital tu... sorang naek tingkat 7 sorang dah turun tingkat 1...hahaha999...


ni games yang sangat mencabar kesabaran...hehe... anyway thanks mr syakirin...^^


mr. tortora ni diberi oleh cik amiera urza...my housemate... thanks beb... 1st birthday present i got this year...hehe...

bantal botol susu itu diberi oleh cik reen...also my housemate... saja pair kan adiah ni ngan adiah 2tahun lepas aka sya-k(the yellow teddy bear)..cam sesuai jak kan...hehe...

anyway...thanks u oll for the super lovely present... i like it...gracias...^,^


4 comments:

Si YaNa Yg MeNuLiS said...

beskan dapat hadiah dr org lain

picairin said...

besh3...sebab tu duk tunggu adiah dari yana ni...=P

~MawaddaH SKIS~ said...

waahh..hadiah aku tersiar..haha..
takpa2, tak lama lg hdiah hg bg kat aku, aku siarkan dlm post khas utk hg dlm blog..
(scr tak lgsung, aku nak hbaq besday aku dah dekat.sekian, trma kasih..=p)

picairin said...

erk...aku tetiba tak faham ap ang merepek ni cik jah...=P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...