Friday, April 23, 2010

sv owh sv


tadi after exam aku ingat nak gi makan roti sardin... sekali member ajak gi tengok senarai nama supervisor... terbantut niat murni nak majukan kedai Hassan Shah... suma budak kelas aku semangat melambung-lambung nak tengok under lecturer mana untuk tesis next sem... berkerumun kat board cam sekumpulan semut yang lapar tengah kerumun gula... aduhai penat tunggu giliran... kalau masing-masing tengok untuk diri sendiri ja tak pa jugak... ni sampai setiap orang dalam kelas tu nak tau under lecturer mana...hiperbola jap...emo tak dapat langsung tengok kertas tu tadi... hihi...nasib da member gitau...

pikah under puan Zakiah....

siapa lagi under puan Zakiah???

tak da...ko sorang...

errr... aku sorang??? biar betol...

a'a...

risau jugak aku sorang-sorang ja ni...bajet buat tesis nanti sempat nak berteman-teman...=P bila fikir balik ok jugak... atleast lecturer tu tumpu perhatian khusus untuk aku.. tak mau la aku bermadu ngan member kelas aku yang lain...hahaha999...tapi may be jugak ada pelajar kos lain yang buat tesis under Pn Zakiah jugak...entah la...  yang pasti besar kemungkinan projek final year aku memang tak akan masuk lab la... i guess survey kot coz Pn Zakiah ni lecturer Biostatistik... tak kisah...everything happen for a reason... ramai jugak keciwa tak dapat lecturer yang diimpikan dan subjek yang diminati... nak wat cam na beb... random sampling...

apa pun bersyukur je la ya... maybe ada hikmah yang kita tak kan sedar lagi sekarang ni... tapi esok lusa keluar la statement "owh nasib baik tesis aku ini bukan itu bukan itu bukan itu"... so ceriakan harimu bersama roti sardin... lastly dapat gak makan roti sardin...alhamdulillah...kenyang...^^


"Boleh jadi kamu membenci sesuatu,padahal ia amat baik bagimu,dan boleh jadi (pula) kamu menyukai sesuatu,padahal ia amat buruk bagimu.Allah mengetahui,sedang kamu tidak mengetahui."
( Surah Al-Baqarah:216)

6 comments:

nurjihad said...

pkah...nak jgak roti sardin...huu..lama mengidam ni..:(...

picairin said...

err... mesti gambaq tu lagi menambahkan keliuran as untuk makan...hehe... ala nanti after perjumpaan ngan dr jac gi la beli...^,^

Layyinul Harir said...

Nampak cam shedap je roti sardin tu..hehe..
Kak Layyin suka makan roti pisang..

picairin said...

sedap2... tapi tu pic pak cik google... roti sardin td xsempat snap pic dah abes...hihi...
roti pisang??? cam kek pisang eh???

Layyinul Harir said...

Tak,roti pisang tu guna doh roti canai gak, just dia tambah pisang dlm tu..

picairin said...

owh... cam best jak...tak penah try g neh..hihi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...